Syksyinen%20kuva.jpgsyksyinen%20kuva2.jpgTässä videolinkki työhömme

https://www.youtube.com/watch?v=q9_jNGZ8ny8

Yllä olevia valokuvia ja niiden muokkauksia oli aivan ihana tehdä. Ehkä ne jonkun mielestä ovat liian helppoja, mutta minulle ne olivat sopivaa näpertelyä. Lisäksi pidän näistä kuvista joissa on jokin sanoma mukana, tosi paljon.

Tehtävän antona oli arvioida miten toteutuksen toimivuutta voisi jatkossa kehittää tai millä uudella tavalla hyödyntää erilaisia sosiaalisen median palveluita jatkossa. 

Omasta mielestäni tuotoksemme, facebook ja instagram- sivut ovat kokonaisuudessaan todella onnistuneet. Tämä projekti laajensi myös omaa ajatteluani, että jos kun minulla on joskus aikaa voisin alkaa itse pitämään yllä blogia ja vastaanlaisia sivuja! Omassa työssäni, ei ole mahdollisuutta eikä varmaan suotavaa edes lähteä käyttämään mitään sosiaalisen median kanavia periaatteessa missään muodossa tai mihinkään käyttötarkoitukseen. Organisaationi missä työskentelen, on julkisen puolen organisaatio, joten siellä suhtautuminen sosiaalisen median käyttöön katsotaan epäedulliseksi. Ymmärrän kyllä miksi yksityisen sektorin terveysalan yritykset ovat lähteneet mukaan käyttämään eri sosiaalsen median käyttöön. Näissä organisaatioissa on varmasti panostettu niin yksityisyyden suojaan kuin suoranaiseen markkoinointiinkin. Moni taitaa myös tarjota chattipalveluita, ja näin yritykset ovat niin sanotusti lähempänä asiakasta, mikä omalla tavallaan luo asiakkaalle kuvan helposti lähestyttävästi palvelujen tuottajasta. Ehkä joku päivä kun sote- uudistus vihdoin toteutuu ja valinnan vapaus lisääntyy, on myös julkisen sektorin, yhtiöittämisien kautta, alettava kilpailemaan asiakkaistaan ja tultava lähemmäs asiakasta. Tähän varmasti sopisi erilaiset sosiaalisen median kanavat.