Oppimistehtävä kolmosessa ryhmäydyttiin slackin avulla, joka oli minulle uusi sosiaalisen median väline. Sivusto tuntui alussa melko hassulta ja kömpelöltä käyttää. Oppimistehtävää tehtäessä kyllä ymmärsi kanavan yksikertaisuuden. 

Teimme totetutussuunnitelman annetun pohjaohjeen mukaan. Aloimme ideoimaan aihetta syksyisessä luonnossa liikkumiseen. Jokainen meistä ottaa samanverran vastuuta. Yhteisessä Skype- palaverissa sopineet selkeät tavoitteet, miten ja millä tavalla lähdemme työstämään työtämme. Olemme tekemässä tätä projektia yhtenä ryhmänä, joten kaikki osallistuvat sen tekemiseen samoissa määrin. Olemme sopineet, että kaikki meistä käyvät kuvailemassa luontoa ja sen aktiviteetteja, sekä tarjontaa. Näin saamme suuren ja erilaisen kattauksen sen antimista. Yhdessä luomme sitten videon ja sivustot, joissa julkaisemme työmme

Rymätyömme kohderyhmänä ovat kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta. Video tehdään yhdessä sovittujien kriteerien pohjalta; ei piilomainontaa, päihteitä tai kirosanoja. Tietosuojakysymyksiä pohdimme näin: Julkaisut ovat kaikenikäisille soveltuvia, jonka vuoksi niiden näkyvyyttä ei tarvitse rajoittaa. Julkaisussa ei tulla esittämään tunnistettavasti kenenkään kasvoja (poissulkien tekijöitä) ja lapsia niissä ei kuvata sellaisesta kuvakulmasta, että he olisivat tunnistettavissa. Lisäksi ketään ei tulla kuvaamaan kysymättä heidän lupaansa.

Tässää olisi todella mielenkiintoinen aihe esimerkiksi blogin pitäjälle. Jatkossa "samoilua luonnossa" sivustoja voisi jatkaa vuoden aikojen vaihtuessa. Itse ainakin olen innoissani tästä projektista. Lisäksi mietimme sosiaalisen median hyödyntämistä kolmen compolla, johon kuuluvat siis Instagram, Facebook ja Youtube. Nythän nämä linkittyvät muutenkin keskenään, joten jakaminen näiden medioiden avulla varmaan onnistuu, kunhan ”tykkääjiä/seuraajia” alkaa pikku hiljaa kerääntymään.